Annons
Sponsrad artikel
  • I den nya butiken finns många olika betallösningar att välja mellan.

BILDSPEL: Nu är nya butiken på Norrböle klar – häng med in: “En butik med maten i fokus”

ANNONS Nu har Stora Coop Norrböle slagit upp portarna – en superlokal butik med kunderna och maten i fokus. “Det är nu det roliga börjar“, säger Jörgen Furberg, stormarknadschef.

I takt med att Skellefteå växer har Coop Nord gjort stora investeringar i staden. Cirka 100 miljoner kronor har satsats på den nya Stora Coop-butiken, samtidigt som Coop Erikslid renoverats för miljonbelopp.

– Många har frågat om Erikslid-butiken ska läggas ner, men det ska den inte. Vi ser butikerna som komplement till varandra, säger Jörgen Furberg, stormarknadschef på Stora Coop Norrböle.

Vi ser butikerna som komplement till varandra.

Jörgen har tidigare jobbat som försäljningschef på Stora Coop Sörböle, men kände att den här butiken var som gjort för honom när han fick höra om planerna för drygt fem år sedan.

– Jag körde förbi här varje dag på väg till jobbet och kände mer och mer hur mycket jag ville ha det här jobbet, säger han och ler.

Jörgen Furberg är stormarknadschef.

Stora Coop Norrböle är en stormarknad med lokal känsla.

– Vi är lokala i både placering och sortiment. Vi vill dessutom vara den “snabba” butiken där det är enkelt att handla med många olika betallösningar, nära till varorna och möjlighet att hämta ut det du handlat online, säger Jörgen.

Vi vill dessutom vara den “snabba” butiken där det är enkelt att handla med många olika betallösningar.

Sortimentet liknar till stora delar det som finns på andra Stora Coop-butiker, förutom att det är färre sällanköpsprodukter.

– Prisbilden är som på andra Stora Coop, men vi har valt att främst fokusera på maten. Allt från en stor fräsch fruktavdelning till varm färdiglagad mat. Vi vill dessutom kunna bjuda på inspiration till både vardag och fest, säger Jörgen.

I den nya butiken finns många olika betallösningar att välja mellan.

Hållbarhet har även varit ett tema i allt från byggnation till drift och butikens utbud.

– Till exempel är stommen gjord i trä från Martinsons i Bygdsiljum, butikens belysning helt i led samt att värme återvinns från livsmedelskylan. Utöver det har vi valt ett sortiment där vi lyfter fram varor från närområdet, säger Jörgen som även ser utemiljön som ett plus.

– Både fasaden och omgivningen är fantastiskt fin med många snygga detaljer. Det är marksten, snygga lyktstolpar och så småningom en hel del grönt.

Både fasaden och omgivningen är fantastiskt fin med många snygga detaljer.

Butiken slog upp dörrarna på torsdagen 18 augusti med ett 30-tal anställda medarbetare.

– Här ska vi, både anställda och kunder, verkligen trivas i en härlig tillsammanskänsla. Det är prio ett för att få en trevlig butik. Välkommen! säger Jörgen.

Stora Coop Norrböle

  • Adress: Jägarvägen 24, Skellefteå
  • Markanvisning år 2016, bygglov vinner laga kraft år våren 2021, bygget påbörjas hösten 2021.
  • Total byggyta 2750  kvm
  • Butiksyta 1700 kvm
  • Investering ca 100 Mkr
  • Ett 30-tal anställda
  • 75 parkeringar, förberedd för ett antal laddstolpar

Följ oss gärna på Facebook och Instagram

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Stora Coop Norrböle.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons