Annons
Sponsrad artikel
Victor Renholm har jobbat fyra år på Fordonsmontage.

Skellefteföretag vill fortsätta växa – söker fler medarbetare: ”Ett kul och varierande jobb”

ANNONS Fordonsmontage i Norr AB arbetar med att montera inredning i transportbilar – men även mycket annat. Nu vill de bli fler på företaget. “Vi söker en person som är noggrann”, säger Peter Lundmark, ägare.

De anställda på Fordonsmontage i Norr AB har mer än 10 års erfarenhet av att montera inredning, alkolås och andra produkter i olika fordon. Från starten var företaget en del av Jeloin Data, men sedan 2018 går de under namnet Fordonsmontage med Peter Lundmark som ägare.

– Vi började som en liten sidoverksamhet till Jeloin Datas övriga it-verksamhet, men såg snabbt att efterfrågan var så stor att vi borde göra det här separat för att tydliggöra vad vi sysslar med, berättar Peter Lundmark när vi träffas i lokalen på Anderstorp.

Affärsidén var redan från början att alltid leverera de bästa produkterna på marknaden med hög kvalité. Det är en linje som de aldrig tummat på, och aldrig tänker frångå.

– Vi har fokus på att göra bra jobb med bra produkter, säger Peter.

Peter Lundmark är ägare till Fordonsmontage i Norr AB som alltid sätter hög kvalité främst.

All inredning som säljs har fem års garanti när installationen utförs hos Fordonsmontage, men grejerna håller ofta mycket längre än så.

– Vi har flera kunder som flyttat över sina befintliga inredningar till nya bilar vid två och ibland tre tillfällen, där varje bil rullat i cirka fem år. Det betyder alltså att inredningen hållit måttet i ungefär 15 år. Det bör man ha i beaktande när man väljer leverantör, säger Peter som även lyfter fram att de fixar alla eventuella garantifrågor på plats i Skellefteå.

– Det ska alltid vara enkelt för kunden, säger han.

Elinstallationer

Förutom fordonsinredning så monterar Fordonsmontage även till exempel alkolås, belysning, varningsljus och andra typer av elinstallationer i bilarna. Allt som en kund kan tänkas behöva.

På företaget monteras inredning i bilar, men även extraljus och elektronisk utrustning som ger möjlighet till 230 V-uttag.

Victor Renholm är en av dem som arbetar på företaget. Han har varit där i fyra år.

– Jag trivs superbra. Det är ett fritt jobb och väldigt varierande där vi gör allt från att serva skotrar och fyrhjulingar till att montera utrustning på helt nya transportbilar, säger han.

Vill anställa

Framtiden för Fordonsmontage ser ljus ut enligt Peter som berättar att de behöver anställa ytterligare minst en person för att kunna fortsätta växa.

– Vi behåller våra befintliga kunder och ökar på med nya hela tiden. Det gör att vi måste bli fler för att hinna med, säger han.

Den person som de söker får gärna ha en fordonsutbildning eller liknande i grunden, men det är inget krav.

– Erfarenhet av bil-el är meriterande, men det viktigaste för oss är att hitta rätt person som är noggrann och har en känsla för att göra estetiskt snygga jobb, säger Peter.

Vill du jobba med fordonsmontage?

Just nu söker Fordonsmontage i Norr AB en till medarbetare. Fordonsutbildning och erfarenhet av fordonselektriska installationer är meriterande, men inget krav. Noggrannhet och en känsla för estetiskt snygga lösningar är viktigare.

Skicka ett e-postmeddelande till peter.lundmark@fordonsmontage.nu, ring 0910-777160 eller titta förbi på Nålvägen 5 för att ansöka eller få veta mer om jobbet.

www.fordonsmontage.nu

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Fordonsmontage i Norr AB.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons