Annons
Melissa Horn. Foto: Noah Agemo

Melissa Horn ut på turné – är klar för Skellefteå och Sara kulturhus

MUSIK I höst kommer Melissa Horn till kulturhuset i Skellefteå.

Annons

Med sina djupa, melankoliska musik har Melissa Horn blivit en av Sveriges mest uppskattade singer/songwriters sedan debutalbumet ”Långa nätter” från 2008. Fem album till har det blivit, ofta med målande texter om olyckligt kärlek.

I höstas kunde vi se henne i ”Så Mycket Bättre”, där Melissa Horns tolkning av ”Lämna honom” berörde Sverige och senare blev en radiofavorit. Sedan låten släpptes har den också legat stadigt på Spotifys topp 50-lista.

Nästa höst ska hon ut på turné – och ett av stoppen blir i Skellefteå. Melissa Horn är klar för Sara kulturhus den 15 oktober.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons