Annons
Andreas Lundstedt. foto: Pressbild

Andreas Lundstedt till kulturhuset med hommage till George Michael

MUSIK Artisten Andreas Lundstedt firar sina 50 år på jorden med en hyllningskonsert till George Michael – och tar showen på turné.

Annons

Andreas Lundstedt, kanske mest känd från musikgruppen Alcazar, fyller 50 år den 20 maj. Han har älskat popikonen George Michael sedan 15-årsåldern, då Andreas besökte sin mamma i Paris och först hörde “Faith” spela i en skivaffär.

– Jag köpte kassettbandet och satte det i min walkman. Jag var fast! Det var kärlek vid första ”öronkastet”, berättar Andreas Lundstedt i ett pressmeddelande.

Annons

Inför födelsedagen tillkännager han sin kommande turné: “Freedom (The Music of George Michael)”. Det blir en hyllningskonsert med låtarna som har betytt mest, och 13 stopp totalt. Den 14 oktober tar Andreas Lundstedt showen till Sara kulturhus.

– Nu känner jag mig mogen att ta mig an hans musik. Jag vill ut och möta publiken som älskar hans musik precis som jag, berättar han.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons