Annons
Sträckan mellan Stationsgatan och Hörnellgatan stängs mellan den 19-22 juni. Foto: Google

Färdigställande arbeten planeras – Kanalgatan stängs för genomfart

NYHETER Kanalgatan kommer snart att stängas av några dagar.

Annons

Det ska göras färdigställande arbeten längs sträckan utanför Sara kulturhus, så med start på söndag kommer Kanalgatan att stängas för genomfart mellan Stationsgatan och Hörnellgatan. Vägen ska hållas stängd tills på onsdag. Under tiden ska det också göras fräsning och asfaltering på angränsande vägområden, men det sker nattetid.

Annons

Norra delen av Kanalgatan lite österut, mellan Hörnellgatan och Skeppargatan, ska också stängas tillfälligt under natten till måndag. Om vädret är dåligt kan det arbetet dock behöva flyttas till natten därpå, förklarar Skellefteå kommun på sin hemsida.

– Följ skyltning på plats och välj alternativa vägar förbi runt, uppmanar kommunen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons