Annons
Megafonentidningen 6 2022.

Läs Megafonen nr 6 2022 online här • Nyheter, inspiration och reportage från Skellefteå

TIDNINGEN Här hittar du Megafonen nr 6 2022 – utgiven 7/4.

Annons

I månadens nummer av Megafonentidningen möter vi The Wannadies gitarrist Stefan Schönfeldt inför deras stundande comeback, Sverigedemokraternas gruppledare Markku Abrahamsson inför valet 2022 och Skelleftebuss Håkan Fahlgren som berättar om minskade koldioxidutsläpp.

Dessutom kan du läsa om hur byggpriserna fortsätter att öka, varför Sara kulturhus blev dyrare än planerat, den nya el-bilspoolen som startat i Skellefteå samt Skellefteå museums nya stora utställning Storsia.

Missa inte heller Cecilia Edströms krönika, Nöjeskollen med Jonatan Stålhös, månadens korsord – eller någon av de andra artiklarna som du hittar i tidningen.

Trevlig läsning!

Klicka här för att läsa tidningen »

 

Vill du läsa tidningen först av alla? Ladda ner vår app i AppStore eller Google Play. Appen är helt gratis att använda. Ingen inloggning krävs.

Utebliven tidning? Skicka ett mail med namn, adress och telefonnummer till arenden.skelleftea@svhl.se så följer Svensk Hemleverans upp vad som gått fel. Tidningen ska delas ut till alla hushåll och företag i Skellefteå kommun.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons