Annons
Emelie Edergard. Foto: Arkivbild

Klart vad som händer med tomma centrumlokalen: ”Känns jättekul”

NÄRINGSLIV Snabbväxande mäklarfirman HusmanHagberg fortsätter att satsa i Skellefteå. De tar över den intilliggande lokalen och fördubblar därmed sin yta.

Annons

Det går bra för Emelie Edergard och gänget på HusmanHagberg, som håller till på gågatan i centrala stan. De var två när de öppnade kontoret, för mindre än två år sedan, och i dag är de sju. Fem mäklare och två koordinatorer. Nu är de redo att växla upp ytterligare, vilket Emelie är glad för.

– Det är framför allt ett tecken på att det går i rätt riktning, att vi fortsätter utvecklas och expandera. Det känns jättekul, berättar hon glatt.

Annons

HusmanHagberg kommer att ta över den intilliggande, tomma lokalen på gågatan där “På tapeten” tidigare var. För mäklargänget innebär det en fördubbling i yta, vilket behövs. Emelie berättar att de blivit väldigt trångbodda i nuvarande lokalen.

– Och vi vill att detta ska vara en trevlig plats att vara på, för både kunder och medarbetare. Vi har blivit fler och har många fler kunder i omlopp nu, så vi behöver växa.

Annons

De fortsätter att använda samma ingång. Från den nuvarande lokalen kommer väggen att öppnas till den nya, som ska totalrenoveras i samma stil som den andra. Ett omfattande arbete, berättar Emelie, då alltifrån ytskikt till ventilation behöver ses över.

– Det är väldigt mycket som behöver göras, konstaterar hon med ett skratt.

De får tillgång till lokalen i månadsskiftet juli/augusti och tänker sätta igång direkt.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons