Annons
  • Emelie Edergard öppnar kontoret i lokalen där KI-frisörsalongen tidigare låg.
  • Här kommer det att hända mycket. Renoveringen ska vara klar i mitten av augusti.

Emelie startar eget i centrala stan: ”Det känns helt fantastiskt”

NÄRINGSLIV Skelleftebon Emelie Edergard öppnar en ny fastighetsförmedling i centrala stan. Hon brinner för sitt jobb och har stora förhoppningar: "Jag kör igång redan till veckan"

Annons

Emelie Edergard är resultatinriktad, driven och en tävlingsmänniska av rang. Hon hugger aldrig tag i någonting halvhjärtat. Emelie har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2014 och hon älskar sitt jobb. Det har också gått bra för henne, berättar hon.

– Det här är min stora passion. Jag är en av de som har omsatt mest i Skellefteå.

Hon startar nu ett eget företag i Skellefteå som franchisetagare till HusmanHagberg, fastighetsmäklarkedjan med drygt 100 kontor i Sverige och säte i huvudstaden.

Hur är känslan nu när du drar igång?

– Det känns helt fantastiskt. Framför allt eftersom jag kan prova någonting nytt och gå min egen väg. HusmanHagberg är helt fristående och privatägt, vilket ger en frihet. Jag kan skapa någonting som jag tror på utifrån hur marknaden ser ut hos oss.

Annons

Öppnar kontor på gågatan

Emelie fyller 30 år till veckan. Hon är född och uppvuxen i Skellefteå och bor på Morön med sin familj. Som småbarnsmamma till en treåring och en ettåring har hon en del att göra, men Emelie låter inte sådana saker avskräcka henne från att satsa.

– Tillfället är aldrig helt rätt. Man skapar tillfälle när möjligheten visar sig.

HusmanHagberg Skellefteå öppnar på Nygatan, på hörnet vid Skeppargatan.

– Lokalen håller på att renoveras nu. Det ska vara klart i mitten av augusti, men jag kör igång verksamheten redan till veckan, säger Emelie Edergard entusiastiskt.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons