Annons
Sponsrad artikel
Vid köp via den ny tjänsten för äldre utan bank-id finns möjlighet att få produkterna inlastade hela vägen till kylskåpet, utan någon extra kostnad. “Vi vill att alla ska kunna handla hos oss”, säger Mathilda Tellström.

De gör det enklare för äldre att handla online – inget bank-id krävs och minimibeloppet slopas

ANNONS Att handla matvaror online har blivit allt mer populärt. Nu har Coop Anderstorp tagit ytterligare ett steg för att göra tjänsten tillgänglig för alla. “Vi kan bära in varorna direkt i kylen om det önskas”, säger Mathilda Tellström, onlinechef.

Coop Anderstorp startade med onlinehandel i liten skala vintern 2018/2019. Från början var det bara hemkörning som gällde, men ganska snart adderade de möjligheten att kunna hämta vid butik.

– Till en början var det sammanräknat en heltidstjänst som jobbade med onlinehandeln. Idag är det sju, berättar Mathilda Tellström, onlinechef i butiken.

Den stora ökningen kom våren 2020 när pandemin drog in över Sverige. Onlinehandel blev ett populärt sätt att handla utan att behöva trängas bland andra människor.

– Det är många som testat att handla på det sättet under pandemin, men som sedan fortsatt även efteråt när de insett hur smidigt det är, säger Susanne Rindelöv, stormarknadschef.

Just nu håller Coop Anderstorp på att bygga om för att kunna ta emot och hantera fler onlineordrar. På bilden syns Mathilda Tellström och Susanne Rindelöv i de nya lokalerna.

Genom att handla online, där utbudet är i princip identiskt med den fysiska butiken, sparar många mycket tid.

– Det är enkelt att kunna sitta hemma i lugn och ro för att sedan hämta upp varorna utan att ens behöva lämna bilen, eller välja hemkörning och få varorna framburna hela vägen till ytterdörren. Speciellt vid storhandlingar, säger Mathilda.

Ny tjänst för äldre

Nu i april har Coop Anderstorp även lanserat en ny tjänst som är skapad för äldre som har svårt att själva handla online. Till denna tjänst krävs inget bank-id, och minimibeloppet på 500 kronor är slopat.

– Det här gör vi för att fler ska ha möjlighet att handla hos oss. Vi vill inte stänga ute någon på grund av tekniska barriärer, säger Susanne.

Mathilda Tellström och Susanne Rindelöv.

För att kunna ta del av tjänsten så hjälper personalen på Coop till att lägga upp ett konto via telefon (se telefonnummer i faktarutan nedan).

– Antingen kan man prenumerera på en matkasse, eller handla online och få det hemkört måndag till torsdag. Som en extra service kan vi till och med hjälpa till att packa in matvarorna direkt in i kylskåpet om det önskas, säger Mathilda.

”Billigare och enklare”

Priset för både plock och utkörning har dessutom reducerats till endast 39 kronor, inklusive den extra service som kan behövas.

– Det ska vara både billigare och enklare för att göra det så smidigt som möjligt för de som inte kan använda vår ordinarie onlinehandel av olika anledningar, säger Susanne.

Så handlar du online

För dig som behöver extra hjälp:

Ring 090-10 40 49 eller 0910-58 38 07 så hjälper Mathilda och Frida dig att komma igång. Om det behövs kommer de hem till dig för att visa hur det fungerar. Betalning sker via faktura eller Coop matkonto. Fakturan kan skickas till god man eller anhörig.

Plockavgift och hemkörning: 39 kr

Minimibelopp: 0 kr. Inget bank-id krävs. Denna tjänst erbjuds till en början i Skellefteå stad, Bergsbyn, Ursviken, Bureå, Innervik/Yttervik och Örviken.

För dig med bank-id:

Besök www.coop.se/handla/

49 kr vid avhämtning, 69 kr vi avhämtning för beställning som beställts samma dag och 129 kr för hemlevererat (inkl. plockavgift). Gratis hemkörning vid köp över 2000 kr

Minimibelopp: 0 kr vid avhämtning, 500 kr för hemkörning

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Coop Anderstorp.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons