Annons
Kim Högberg och Malin Klockare Gullesjö. Foto: Jonas Westling

Grit tar in nya digitala specialister: ”Vi höjer vår expertis ytterligare”

NÄRINGSLIV För att möta en ökad efterfrågan rekryterar mediebyrån Grit två nya medarbetare till kontoret i Skellefteå.

Annons

Snabbväxande Grit har nyligen ingått avtal med bland andra Brottsofferjouren, Kinnarps, energidrycksföretaget Celcius och Skellefteå kommun. Nu växlar de upp personalmässigt med två nya digitala specialister i Skellefteå.

Det handlar dels om hemvändaren Malin Klockare Gullesjö, som är tillbaka i Skellefteå efter elva år i Stockholm. Hon kommer närmast från ett uppdrag som CRM-ansvarig på Kronans Apotek och har erfarenhet av bland annat sökmotoroptimering, e-handel och digital marknadsföring.

Annons

Även Kim Högberg, ursprungligen från Piteå men numera Skellebebo, kliver in i Grit. Han kommer från tjänsten som affärs- och produktutvecklare på auktionssajten Vaxxa.se och har tidigare jobbat som digital strateg, bland annat inom Pite Havsbad Group.

– Det är hård konkurrens när det gäller att rekrytera digitala specialister inom vårt område. Vi är därför jätteglada över att Kim och Malin valde Grit, det är ett kvitto på att vi är en attraktiv arbetsgivare. Det är också en offensiv signal till både lokala och rikstäckande kunder om att vi höjer vår expertis ytterligare, säger Susanne Laitinen, avdelningschef för digital strategi på Grit, i ett pressmeddelande.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons