Annons
Skellefteå Kraft Arena. Foto: Pressbild

Skellefteå AIK tillämpar nya regler på matcherna – ber om förståelse

SPORT Skellefteå AIK presenterar nu ändrade regler på arenan.

Annons

De nya restriktionerna som tillkännagavs på tisdagen innebär en stor omställning av AIK:s verksamhet, då de bland annat innebär en begränsning i antalet arenabesökare. I ett pressutskick berättar klubben vad som gäller framledes, och ber om förståelse.

Nya regler:
Ingen stående publik (endast sittplats).
Sällskapsstorlek på max åtta personer, med en meters avstånd.

– Det gör att vi inte kommer att kunna ha full beläggning i arenan och vi har valt att prioritera våra logeägare och årskortsköpare, vilket innebär att ni som köpt lösbiljett eller bokat restaurang eller konferens inte kommer kunna gå på match. Vi kommer självklart att betala tillbaka betalda biljetter. Information om hur vi kommer att lösa återbetalningen ber vi att få återkomma med efter nyår, förtydligar Skellefteå AIK.

Annons

Nu kommer inte heller några bortasupporters att tas emot på arenan. Hockeybussen ska rulla som vanligt på söndag den 26 december, men det kan ändras till kommande matcher beroende på beläggning. Hyllningen av Jimmie Ericsson, som var tänkt ske den 8 januari, är framflyttad och dansen med Larz-Kristerz på Folkparken är inställd.

De nya reglerna gäller tills vidare. AIK ska återkomma när förutsättningarna ändras.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons