Annons
Moonica Mac. Foto: Josefin Laul

Så mycket bättre-aktuella artisten klar för Skellefteå: ”Hoppas att det är många som vill dela en kväll med mig”

NYHETER Moonica Mac åker ut på Sverigeturné med “Kom till mig tour” – en turné fylld av längtan och en önskan om att få vara tillsammans. 11 februari kommer hon till Skellefteå och Sara kulturhus.

Annons

Moonica Mac är närmast aktuell med sin höstturné och sin medverkan i årets säsong av tv-programmet ”Så Mycket Bättre”. Hon har tidigare även gjort musikaliska samarbeten med bland annat Amanda Bergman, Sara Parkman och Benjamin Ingrosso.

Den 11 februari kommer hon till Skellefteå och Sara kulturhus.

– Jag hoppas att det är många som vill dela en kväll med mig, då vi äntligen kan få uppleva den där glittrande magin som bara livemusik kan skapa, säger Moonica Mac i ett pressmeddelande.

Annons

Förutom sin Sverigeturné inleds 2022 även med ett flertal nya singelsläpp samt en release av ett mycket efterlängtat andra album.

”Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordiskt når Moonica Mac’s toner in på djupet. Hennes låtar må ha nåt miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick”, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Sara kulturhus.
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons