Annons
Säljaren Alfred Sehlstedt på Drömtrappor. Foto: Pressbild

Anrikt företag satsar i Skellefteå – öppnar säljkontor med showroom

NÄRINGSLIV Norsjöföretaget Drömtrappor etablerar sig nu även i Skellefteå – genom att öppna ett nytt säljkontor med showroom.

Annons

I snart 100 år har trapptillverkaren i Norsjö levererat trappor både inom och utanför landets gränser. Nu hoppas företaget förankra den lokala närvaron än mer, med ett nytt säljkontor med showroom i Skellefteå. Drömtrappor, som normalt förknippats med trappor av trä, utökar samtidigt sitt sortiment med en ny produktserie av stål.

I ett pressutskick berättar Peter Vidmark, försäljningschef, om fördelarna med det.

– Historiskt har vi endast levererat trappor i trä och nu har vi sett ett stort värde i att komplettera vårt sortiment med stålbaserade trappor. De kan som regel konstrueras aningen nättare, med mindre dimensioner och ger ett annat intryck, förklarar Peter.

Annons

De gör satsningen i Skellefteå eftersom de ser ett växande kundbehov. I showroom-delen tänker de visa upp trappor i mindre utförande, räckesmodeller och träprover.

– De flesta som bygger hus eller renoverar vill kunna känna och klämma på alla produkter. Därför känns det som en självklarhet för oss med ett showroom på våra säljkontor. Utställningen inspirerar och underlättar för våra kunder som enkelt kan förklara och visa vad de är ute efter, förklarar säljaren Alfred Sehlstedt i utskicket.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons