Annons
Jill Jonsson. Pressbild: Rickard L Eriksson

Jill Jonsson gör stor Sverigeturné – och ett av stoppen blir i Skellefteå

MUSIK Countrystjärnan Jill Jonsson är klar för Sara kulturhus.

Annons

Artisten Jill Jonsson genomförde en mindre turné i somras och redan nu ska hon ut igen, men denna gång på en omfattande Sverigeturné. Ett av stoppen blir i Skellefteå och med sig har hon det nya albumet ”Dear Havanna”, med mycket personliga låtar.

Tillsammans med trion i bandet ska Jill Jonsson även bjuda på flera gamla klassiker.

Annons

– Jag har fallit pladask för min trio och känner hur de utvecklar och utmanar mig som musiker. Jag har bett dem följa mig under vårens turné och som alltid blandar vi stora och små scener för att jag älskar att stå på tå inför uppgiften att beröra publiken med lite olika förutsättningar varje kväll, berättar countrystjärnan i ett pressmeddelande.

Totalt gör hon 20 stopp på turnén – och den 25 februari kommer hon till Skellefteå.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons