Annons
Skellefteå Airport. Foto: Arkivbild

Sätter in extra flyg till Göteborg – och förlänger Stockholmslinjen på nytt: ”I Skellefteå för att stanna”

NYHETER BRA förlänger flyglinjen från Skellefteå till Stockholm-Bromma. De anordnar även fem rundturer till Göteborg till jul och nyår. "Var självklart för oss", förklarar Martin Erkenborn vid BRA.

Annons

BRA:s tillfälliga linjer som introducerades i somras har mottagits väldigt väl. Bolaget har därför förlängt trafiken i omgångar. I september tillkännagav BRA att de fortsätter flyga den ena rutten – till Stockholm-Bromma – alla torsdagar och söndagar, året ut.

Och nu meddelar flygbolaget att de även fortsätter trafikera denna linje under våren.

– Vår Bromma linje utvecklas bra och fler och fler passagerare upptäcker flygplatsens smidighet och närhet till Stockholm city. Vår ambition är att vi är i Skellefteå för att stanna, berättar BRA:s kommersiella chef Martin Erkenborn i ett pressmeddelande.

Annons

BRA återinrättar även Göteborgstrafiken tillfälligt. Totalt anordnas fem avgångar och ankomster – den 22 december, 26 december, 27 december, 3 januari och 7 januari.

– Vi är otroligt glada och tacksamma för det positiva mottagande vi fått i Skellefteå sedan vår etablering i somras. Antalet kunder som bokat biljetter till direktlinjen till Göteborg överträffade då våra förväntningar. Därför var det självklart för oss att flyga till och från Göteborg även under kommande storhelger och därmed kunna erbjuda fler möjligheten att fira jul eller nyår på västkusten eller i Västerbotten, säger Martin.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons