Annons
Foto: Arkivbild / Pressbild

Förlängd flygtrafik från Skellefteå till Stockholm – året ut: ”Viktigt”

NYHETER Sommartrafik övergår till vintertrafik. BRA fortsätter flyga mellan Skellefteå Airport och Stockholm-Bromma, året ut.

Annons

När BRA först etablerade sin sommartrafik till Göteborg och Stockholm-Bromma var det tänkt att hålla igång trafiken till den 15 augusti, men mottagandet var så starkt att slutdatumet flyttades till den 26 september. Nu har BRA beslutat att fortsätta flyga till den ena destinationen – Stockholm-Bromma – alla torsdagar och söndagar, året ut.

Intresset för linjerna har överstigit flygbolagets förväntningar och Martin Erkenborn, kommersiell chef på BRA, berättar att det finns goda möjligheter till utökad trafik om intresset fortsätter visa sig lika starkt. Också med anledning av tillväxten i vår region.

– Tillväxten i Skellefteå med omnejd är exceptionell och vi vill bidra till utvecklingen.

Annons

Skellefteå Airport välkomnar förlängningen, som förbättrar tillgängligheten i norr.

– Vi ser BRA:s förlängning av flyglinjen till Stockholm-Bromma som mycket viktigt då det ger förbättrad tillgänglighet för vårt växande näringsliv, våra besökare och våra invånare, säger Robert Lindberg, vd på Skellefteå Airport, i ett pressmeddelande.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons