Annons
Stina Lindberg ser fram emot att komma igång. Foto: Privat / Smash N' Grab Burgers i Umeå

Stina tar populärt matkoncept till Skellefteå – öppnar under hösten: ”Känns superkul – är så taggad”

MAT Smash N' Grab Burgers kommer till Skellefteå, i form av en food truck som kommer att stå på Hedensbyn och i centrala stan.

Annons

Konceptet är hämtat från Umeå, där Smash N’ Grab Burgers blivit mycket populärt. Umeå-gänget har hittat en samarbetspartner i 28-åriga Skelleftebon Stina Lindberg, som snart även introducerar konceptet här. Det kommer i formen av en food truck.

– Det känns superkul! Jag är så taggad, det ska också bli roligt att göra något eget.

Hon har jobbat länge i restaurangbranschen och har alltid varit intresserad av mat. Stina är förhoppningsfull om att Smash N’ Grab Burgers kommer att gå hem i stan.

Annons

Vad är grejen med smashburgare?

– Det blir krispiga burgare med väldigt mycket smak. Jag tror att det kommer att bli jättepopulärt, redan nu säger folk man hunnit prata med att de är väldigt positiva.

Flyttar runt i Skellefteå

Hennes food truck är under tillverkning just nu. Stina längtar, hon tänker hålla till på Hedensbyn måndag-torsdag och flytta in till stadskärnan fredag-lördag. Mobiliteten tillåter henne att även sälja burgare i samband med festivaler, mässor och så vidare.

Annons

Först ska Stina till Umeå en sväng, för att se hur de jobbar där. Inledningsvis tänker hon kopiera deras meny rakt av, men menyn kan komma att utvecklas längre fram. I början av oktober siktar hon på att servera sin första Smash N’ Grab-burgare i stan.

– Jag är super, supertaggad, och jag tror att det kommer att bli väldigt bra respons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons