Annons
Sponsrad artikel
På bilden syns några av dem som jobbar på Länsförsäkringars kontor i Skellefteå.

Gott samarbete gör det enkelt för kunden: ”Här finns allt under ett och samma tak”

ANNONS Hos Länsförsäkringar Västerbotten finns försäkringsbolag, bank och fastighetsförmedling på samma kontor. Närheten mellan avdelningarna gör det enkelt för kunderna att få den hjälp de behöver. “Vi vill göra det så smidigt som möjligt”, säger Erika Hällgren.

Länsförsäkringar är ett av Sveriges mest anrika försäkringsbolag. Idén grundades redan i början av 1800-talet, och idag finns Länsförsäkringar i 23 olika län. Sedan 1999 är kontoret i Skellefteå även en bank – och sedan 2009 finns dessutom fastighetsförmedling under samma tak.

– De tre olika verksamheterna är starkt sammankopplade. När du köper ett hus behöver du ofta kontakt med en bank, och sedan behövs olika försäkringar. Att vi kan hänvisa till någon av våra kollegor gör det väldigt enkelt för kunderna, säger Camilla Solstrid, kontorschef för fastighetsförmedlingen i Skellefteå.

Att avdelningarna samarbetar med varandra är inget nytt, men under de senaste åren har arbetet intensifierats under arbetsnamnet BFF. BFF står för bank, försäkring och fastighetsförmedling – men flörtar även med det amerikanska uttrycket “best friends forever”.

Oavsett vem du kontaktar inom företaget så ska du få tillgång till hela vår samlade kunskap.

– Vi har verkligen gjort det här till en av våra största fördelar för våra kunder. Oavsett vem du kontaktar inom företaget så ska du få tillgång till hela vår samlade kunskap, utan att hamna sist i kön bara för att du byter avdelning. Om du till exempel pratar med en mäklare och behöver få kontakt med banken så prioriterar vi dig, säger Anna-Karin Rantzow, bankchef i Skellefteå.

Kundägt

Länsförsäkringar Västerbotten är ett kundägt bolag som medför flera fördelar.

– Bolaget ägs helt enkelt av kunderna i länet, vilket betyder att vårt överskott går tillbaka till dem, exempelvis som rabatter eller återbäring. Detta skiljer sig från ett aktiebolag där aktieägarna ska ha sin utdelning, berättar Erika Hällgren, försäljningschef för försäkringar i Skellefteå.

På länsförsäkringar är samarbetet tätt mellan de olika avdelningarna.

Att de är lokalägda, och har över 50 anställda på kontoret i Skellefteå, gör dessutom att den som handlägger ditt ärende har en god förståelse för hur miljön och läget ser ut just här.

En trygghet att prata med någon här i Skellefteå.

– Oavsett om det handlar om fastighetsförsäljning, bolån eller skadereglering så är det en trygghet att prata med någon här i Skellefteå som förstår situationen, säger Camilla.

Stora i Västerbotten

Att Länförsäkringar är så stora i Västerbotten är också en trygghet. Över 70 procent av alla villaägare har sina bostäder försäkrade genom bolaget, och över 60 procent av alla bilägare finns med på kundlistan.

– Dessutom växer både fastighetsförmedlingen och banksektionen i takt med Skellefteås fantastiska utveckling. Det är en spännande framtid som väntar, säger Anna-Karin som också lyfter fram att du som kund i Länsförsäkringar är med och bidrar till ungdomsidrott, kultur och välgörenhet i Västerbotten.

Ytterligare en sak som gör att det känns extra bra att vara kund eller anställd här.

– Det handlar om sponsring till ungdomsidrott och kulturföreningar, men även om att vi stöttat till exempel kvinnojourer och Röda Korsets arbete med att köra ut mat under pandemin. Det är ytterligare en sak som gör att det känns extra bra att vara kund eller anställd här, säger hon.

Länsförsäkringar Västerbotten

Bank & försäkring
lansforsakringar.se | 0910-73 40 00 | info@LFvasterbotten.se

Fastighetsförmedling:
lansfast.se | 0910-77 90 00 | skelleftea@lansfast.se

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Länsförsäkringar Västerbotten.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons