Annons
Elin Burström. Foto: Arkivbild / Scandic

Elin utsedd till ny hotelldirektör i Skellefteå: ”Roligt och ärofyllt”

NÄRINGSLIV Elin Burström har lämnat rollen som operativ chef och utsetts till ny hotelldirektör på Scandic Skellefteå. "Skellefteå och hotellet ligger mig varmt om hjärtat", säger hon i ett utskick.

Annons

Som tidigare operativ chef kan Elin Burström verksamheten på Scandic Skellefteå utom och innan. I fem år var hon även ansvarig för mat- och dryckverksamheten på hotellet, och har erfarenhet från andra befattningar inom mat och dryck. Allt ska nu komma till användning i Elins nya roll som hotelldirektör, som hon tillträdde i juni.

Karin Lundman, distriktsdirektör för Scandic norra Sverige, tycker att det känns kul att rekrytera en intern talang. Med Elins lokalkännedom och branscherfarenhet tror Karin att hon kommer bidra väldigt mycket till organisationen, både nu och framåt.

I ett pressmeddelande uttrycker även den nytillträdda hotelldirektören sin glädje.

Annons

Det känns roligt och ärofyllt att få detta uppdrag. Scandic är ett fantastiskt företag med många möjligheter och jag är stolt över att fått förtroendet och tillhöra en organisation med goda värderingar. Både Skellefteå och hotellet ligger mig varmt om hjärtat eftersom jag anser att vår fantastiska stad ska vara det självklara resmålet när turister från världens alla hörna ska besöka Västerbotten, berättar Elin Burström.

– Jag ser fram emot att stärka arbetet med att positionera hotellet och Skellefteå som destination, tillsammans med mina fantastiska kollegor och det lokala näringslivet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons