Annons
Baserat på pressmeddelande
Bernt-Ove Andersson, marknadschef på Renholmen, och Per Jonsson, Renholmens vd. Foto: Pressbild

Byskeföretag slår rekord – har pågående projekt för över 800 miljoner kronor: ”Aldrig varit med om så här stor efterfrågan”

NÄRINGSLIV Under året har Renholmen tagit hem många stora och små affärer, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Annons

De senaste två månaderna har byskeföretaget Renholmen gjort affärer för 250 miljoner kronor, vilket har resulterat i att pågående projekt i dagsläget ligger på över 800 miljoner kronor.

– Vi aldrig varit med om så här stor efterfrågan. Idag har vi en framförhållning på cirka två år vilket vanligtvis brukar vara ett år med cirka 100 miljoner i pågående projekt, säger Per Jonsson, vd på Renholmen.

Renholmen levererar virkeshanteringsutrustning till hela världen, men framför allt till Sverige, Finland och Norge. Tyngden av projekten ligger nu på export. Projekt-volymen i Finland har det senaste två åren mångdubblats och ligger i dagsläget över 500 miljoner.

Annons

Företaget har nu både en längre horisont på projekten och en samtidigt betydligt större årsomsättning än vanligt.

– Vi tävlar med stora etablerade konkurrenter från hela världen. Att kunderna väljer oss är ett bevis på att vi ligger i teknikens absoluta framkant. Vi har en flexibel och ytterst kompetent organisation som ser till att kunderna får det de efterfrågar, säger Bernt-Ove Andersson, marknadschef på Renholmen.

Den stora efterfrågan har även gjort att Renholmen anställt personal. För tre år sedan var de 36 anställda, innan året är slut är planen att vara fler än 50.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Renholmen AB
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons