Annons
Jörgen Wikström och Gustav Boström. Foto: Pressbild

Företag i Skellefteå och Umeå går samman – tänker växa ännu mer: ”Tillsammans blir vi starkare”

NÄRINGSLIV New Wave Profile Skellefteå och Z-Profil i Umeå går samman för att möta en starkt växande efterfrågan i norra Sverige. Det nya bolaget kommer att ta namnet Z-Profil på båda orterna.

Annons

Företagen har samarbetat en del under det senaste året. De ser New Wave Profiles spets inom digitalt och design som en bra kombination med Z-Profils kompetens inom stora kundlösningar, där det krävs interna webshoppar och smidig logistik.

– Det är nästan häpnadsväckande hur bra vi kompletterar varandras erbjudande. Vi är övertygade om att samgåendet ska göra oss ännu bättre rustade att hjälpa våra kunder här i Skellefteå, men också för nya kunder som söker en stark partner i norra Sverige, berättar Gustav Boström, vd på New Wave Profile, i ett pressmeddelande.

Även Jörgen Wikström, vd på Z-Profil, är glad att företagen kombinear sina styrkor.

– Tillsammans blir vi mycket starkare än vad vi är var för sig, säger Jörgen Wikström.

Annons

Sammanslagningen innebär att båda företagen får namnet Z-Profil. Jörgen Wikström blir vd för bolaget, medan Gustav Boström är kvar som ansvarig för Skelleftekontoret.

Tillsammans har Z-Profil nu 14 medarbetare på de båda orterna. I framtiden räknar bolaget med att kunna expandera och nyanställa fler, både i Skellefteå och Umeå.

– Vi rustar upp oss för att kunna möta alla stora etableringar och investeringar som görs i Skellefteå och norrut, berättar en glad Gustav Boström i pressmeddelandet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons