Annons
Foto: Arkivbild

Grov misshandel på restaurang: Personal försökte stoppa bråk – skadades av man med tillhygge

NYHETER En person misstänks för grov misshandel, en annan för misshandel och olaga hot, efter ett bråk på en restaurang i Bureå.

Annons

Tumultet utbröt vid halv två-tiden på torsdagseftermiddagen. En person som jobbar i restaurangen berättar att två överförfriskade män började bråka och att personalen försökte gå emellan, men inte kunde få stopp på det hela. De larmade därför polisen.

Polisen kom till platsen och männen greps. Den ene misstänks för grov misshandel. Åsa Mjörndal, kommunikatör vid regionledningscentralen, meddelar att han skadade den andre mannen med ett tillhygge – och en person som försökte stoppa bråket.

Den andre mannen misstänks för misshandel och olaga hot. Polisen har hållit förhör, gjort vissa beslag och upprättat anmälningar. Ingen person behövde ambulansvård.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons