Annons
Foto: Pexels / Northvolt

Nu anordnas direktsänt möte om insatser mot covid-19 på Northvolt

NYHETER På torsdag anordnas ett digitalt möte med fokus på insatserna som görs för att hejda smittspridningen på Northvolt.

Annons

Den senaste tidens snabbt försämrade läge i Skellefteå och Västerbotten har till viss del kopplats till Northvolt. Kommunen, regionen och företaget samarbetar för att få stopp på smittspridningen där, bland annat pågår fortlöpande massprovtagning.

– Den fortsatta testningen visar nu färre smittade, men det innebär inte att det motverkande arbetet kan minska i intensitet. Därför genomförs nu ytterligare åtgärder för att minimera smittspridningen och kontaktytorna mellan anställda på bygget och övriga samhället, skriver Skellefteå kommun i ett pressmeddelande.

Annons

Med anledning av det anordnar näringslivskontoret ett digitalt informationsmöte med representanter från Northvolt, kommunen och regionen i morgon torsdag, med start klockan 16.30. De ska berätta mer om insatserna och svara på frågor, som kan mejlas till naringsliv@skelleftea.se. Sändningen ska bland annat gå att följa här.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons