Annons
Baserat på pressmeddelande
Pressbild: Alimak Group

Alimak levererar hissar till USA: ”Glada att tillkännage ordern”

NÄRINGSLIV Alimak har fått en beställning på 36 bygghissar med accessoarer. Det skriver Alimak Group i ett pressmeddelande.

Annons

Ordern kommer från Morrow Equipment med huvudkontor i Salem, Oregon.

– Trots fortsatt utmanande marknadsförhållanden till följd av covid-19 är vi glada att kunna tillkännage denna order från Morrow för bygghissar, berättar David Batson, affärsområdeschef för Construction Equipment vid Alimak, i pressmeddelandet.

Morrow Equipment har anläggningar i hela USA och Kanada. De levererar tornkranar och hissar och uppges vara det största tornkrans-företaget i Nordamerika.

– Som en del av vår fortsatta tillväxtstrategi kompletterar vår investering i Alimaks produkter vår omfattande flotta. Vi vet att Alimak är ledande inom teknik och kvalitet, vi är glada att utvidga denna relation ytterligare, säger koncernchef Peter Juhren.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Alimak Group
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons