Annons
Pressbild: Diös

Ny restaurang etablerar sig i centrum: ”Har längtat efter att öppna en restaurang i Skellefteå”

MAT Restaurangen ska öppna vid Möjligheternas torg i Skellefteå.

Annons

Etableringen i Skellefteå blir SEN Street Kitchens sjätte i Sverige. Restaurangen kommer servera smaker från det asiatiska köket med stort fokus på färska råvaror i en levande miljö, skriver fastighetsbolaget Diös i ett pressmeddelande.

– Vi drivs av att skapa nya matupplevelser och har längtat efter att öppna en restaurang i Skellefteå. Här finns alla förutsättningar att skapa en fantastisk plats att äta och träffas på. Vi vill ge Skellefteborna en matupplevelse som alla kan längta efter, oavsett tillfälle, säger Tommy Schytt, driftchef Norrland, SEN Street Kitchen i pressmeddelandet.

Annons

Etableringen är en del i fastighetsbolagets Diös strategi om att utveckla Skellefteå.

– Vi är så glada över att presentera en helt ny mötesplats för Skellefteborna och välkomna SEN Street Kitchen till vår fantastiska stad. Vi är övertygade om att restaurangen kommer bli en inbjudande och livfull plats som lockar till möten, säger Maria Fjellström, affärschef Skellefteå, Diös.

Öppnar våren 2021

Restaurangen kommer att ligga på adressen Torget 2, mitt mellan Swedbank och Allstars entréer.

– Lokalen består av ytor som Swedbank lämnat på markplan, säger Maria Fjellström till Megafonen.

Arbetet med lokalerna börjar omgående, och planerad invigning är under våren 2021.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons