Annons
Foto: Niklas Jonasson

Dagsresor från Skellefteå Airport snart möjliga igen – planerar att utöka flygtrafiken ytterligare

NYHETER Skellefteå Airport meddelar att flygtidtabellen ändras till det bättre. "Vi är mycket glada", säger vd Robert Lindberg.

Annons

Från och med den 17 augusti kommer SAS att återgå till morgonavgången klockan 06.30 på alla vardagar. Från Arlanda kommer returflyget att avgå klockan 17.50 och landa i Skellefteå klockan 19.00. Det är inte allt, meddelar Skellefteå Airport.

Från september och framåt planeras en utökning av flygtrafiken, i takt med att efterfrågan ökar. I ett mejl uttrycker Skellefteå Airports vd sin glädje.

– Skellefteregionens växande näringsliv är i behov av goda kommunikationer så det är glädjande att vi nu får tillbaka möjligheten att resa till Stockholm över dagen samt även transferera till andra destinationer, säger Robert Lindberg.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons