Annons

Flera kontroller i trafiken – förare fick lämna ifrån sig sina körkort

NYHETER Flera personer har bötfällts i och utanför Skellefteå.

Annons

Polisen i Skellefteå uppmärksammade flera trafikbrott på måndagen.

Vid klockan 14.20 genomfördes en kontroll i området kring Vitberget. Där fick en lastbilschaufför motta en ordningsbot. Dels för att lastbilen hade otillåten solfilm, dels för att fordonet visade sig vara belagt med körförbud.

Vid samma tillfälle stod polisen och höll uppsikt över trafiken längs Burträskvägen på Sörböle. Där bötfälldes tre förare. En av dem körde för fort, en annan saknade bilbälte och en tredje hade ett för dåligt avgassystem.

Cirka fyra timmar senare bötfälldes en mobilpratande bilist i centrala Skellefteå.

Slutligen, vid klockan 20.30, upprättade polisen en trafikkontroll på väg 95 vid Klintforsliden. På grund av hastighetsöverträdelser fick fyra personer motta ordningsböter. Två av dem fick även lämna ifrån sig sina körkort.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons