Annons
Kikki Danielsson Foto: Peter Knutson

Kikki Danielsson till Skellefteå: ”Mycket glädje och finstämd musik”

NÖJE Den 2 oktober kommer Kikki Danielsson till Skellefteå för en konsert på Folkparken.

Annons

Till Folkparken i Skellefteå kommer folkkära legenden Kikki Danielsson som bland annat deltagit i svenska melodifestivalen hela tio gånger, två gånger i Eurovision Song Contest och en gång i Norska motsvarigheten Melodi Grand Prix.

Under Kikkis fyrtio år av sitt verksamma musikliv har hon gjort sig känd med de oförglömliga låtarna ”Bra vibrationer”, ”Miss Decibel”, ”God morgon”, ”Dag efter Dag”, ”Vem é de du vill ha”, ”Papaya Coconut”, ”varför är kärleken röd?” och många fler.

– Ni som går på konserten kommer få uppleva mycket glädje och finstämd musik. LED-väggar, vacker ljussättning och musik i varierande tempo stilar. Som arrangör vill jag se till att vi skapar ett minne för livet tillsammans, säger Markus Nyström, Northevents AB.

Annons

Förutom Kikki Danielsson så sjunger countrygruppen från Skellefteå, Tennessee Road, på konserten. Gruppen har sedan starten hunnit med 70 spelningar där de bland annat sjungit i Skellefteå Kraft Arena, countryfestivaler och arrangerat egna julkonserter.

– Det känns superkul, härligt och varm konsertkväll, säger Tennessee Road inför spelningen via ett pressmeddelande.

Markus är nöjd med bokningen av Kikki Danielsson.

– Kikki fick ett uppsving genom sin medverkan i så mycket bättre och ger sig därav på en stor Sverigeturné runt om i Sverige nu under våren. Däremot stannar hon inte i Skellefteå – så jag kände att jag måste få hit henne och känner mig väldigt glad och stolt att hon besöker oss i Skellefteå den 2 oktober, säger han.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons