Annons
Sponsrad artikel

Tapetbutik i Skellefteå flyttar till ny lokal – och utökar utbudet: ”Annorlunda och klassiska tapeter”

ANNONS Carin Elvhammars tapetföretag har vuxit sig från ett sidoprojekt i hemmet till en fysisk butik i Skellefteå – och en webbshop som levererar tapeter i hela Norden.

Företaget På Tapeten startades av Carin Elvhammar för snart två år sedan. Hon ville då ha en tapet som inte fanns i Sverige så hon kontaktade fabriken som tillverkade den.

Carin fick till svar att det gick bra att beställa – men att hon var tvungen att köpa minst 16 rullar.

– Och för att bli av med alla rullar jag inte behövde så startade jag en e-handel, berättar hon.

Att bara ha en produkt är dock inte optimalt, och snart hade Carin fyllt hela hemmet med tapetrullar.

– Som mest tror jag att vi hade 6000 rullar hemma. De var överallt; i garderober, hyllor och till och med ugnen, säger Carin och skrattar.

ÖPPNADE BUTIK
Affärerna gick bra, och efter en tid hon beslutade sig för att hyra en källarlokal på Stationsgatan där hon kunde styra leveranserna från sin webbshop.

– Men ganska snabbt insåg jag att många i Skellefteå ville komma och titta på tapeterna innan de beställde, så för ungefär ett år sedan öppnade jag dagens butik på Nygatan 61 mitt emot Ljusexperten på gågatan, säger Carin.

Affärsidén med På Tapeten är att ha ett unikt utbud med många annorlunda tapeter.

– Här finns mycket glitter, glansigt, marmor och andra knasiga grejer – men även klassiska tapeter, säger hon.

Unika tapeter från en liten butik låter kanske dyrt, men så är inte fallet.

– Nej, merparten av rullar här kostar under 300 kronor. Jag kan hålla de priserna eftersom jag köper in dem direkt från fabrik, säger Carin.

NY LOKAL OCH UTFÖRSÄLJNING
Nu inom kort ska På Tapeten byta butikslokal igen, men bara till grannlokalen ett steg närmare centrum.

– Idag har vi en hörnlokal med stora skyltfönster. Som tapetbutik är jag mer intresserad av väggyta så därför passar lokalen intill bättre. Där kan jag exponera tapeterna på ett tydligare sätt och få plats för fler märken, säger Carin.

Trots att merparten av hennes försäljning sker online ser hon stora fördelar med att ha en fysisk butik.

– Som jag sa är det många som vill känna och klämma på tapeterna innan de bestämmer sig, och jag förstår dem. Tapeter är en fysisk produkt och då krävs det en fysisk butik, säger Carin.

Imorgon, fredag 13/12, påbörjas en stor lagerutförsäljning i lokalen på Nygatan 61. Den nya butiken i lokalen intill väntas stå klar efter julhelgerna.


 

 

På Tapeten

I butiken i centrala Skellefteå kan du hämta tapetprover, bläddra i tapetböcker, beställa tapeter, hämta ut din order, ställa frågor om våra tapeter eller bara ta en titt för att inspireras.

Se utbudet av tapeter här: www.pa-tapeten.se

 

Öppettider i butik: 

Tisdag-Fredag: 12.00-18.00
Lördagar jämna veckor: 11.00-15.00

Läs mer på www.pa-tapeten.se


SPONSRAT INLÄGG: Hela denna sida är en annons från På Tapeten i Skellefteå.

Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på www.megafonen.nu/annons.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons