Annons

Fler artister till Game Over Music Festival: ”Tv-spelsmetal, heavy metal och rå, smutsig hårdrock”

NÖJE I anslutning till Nordsken arrangeras festivalen Game Over på Folkparken.

Annons

I mitten av mars presenterades Skraeckoedlan som en av huvudakterna till den nya festivalen Game Over.

Idag, fredag, var det dags för ytterligare tre akter.

– Samtliga faller in i vår, om vi får säga det själva, genialiska idé att slå ihop spelkulturen på en helkväll med livemusik. Det blir tv-spelsmetal, heavy metal och rå, smutsig hårdrock, skriver arrangören.

Annons

Banden som kommer är Machinae Supremacy, Nekromant och Paradolia.

– Machinae Supremacy har ett unikt sound som låter som det kunde ha varit ett symfonisk remake av soundtracket från ditt favorit-Nintendospel.  Machinae Supremacy har hållit igång även utanför den typiska cykeln av albumsläpp och turnéer. Bandet har framfört låtar från Final Fantasy tillsammans med Kungliga Filharmonikerna i Stockholm, deltagit i officiella Ishockey VM TV-reklamen, och producerade original-soundtracket till TV-spelet Giana Sisters: Twisted Dreams tillsammans med TV-spelmusiklegenden Chris Hülsbeck.

– Nekromant är en heavy metal trio som de senaste åren gjort sig ett namn i underjorden genom sin råa och ärliga version på musiken de älskar.

– Paradolia bjuder på tunga riff, unika melodier, den perfekta blandningen av rå, smutsig hårdrock och vackra lyriska låtar. Deras musik ger en känsla som känns som en dröm. Du kan se det, men du kan inte ta det.

Game Over arrangeras av KF Mullberget i samarbete med Nordskens vänner den 1 juni i anslutning till Nordskens spelfestival.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons