Annons
Mi von Ahn och Johan Airijoki med Malmfältens rockklubb. Foto: Pressbild

Händer i helgen 1-3/2: ”Välgörenhet, barnteater och konserter”

NÖJE Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

Fredag 1/2

Nordanåteatern: Välgörenhetskonsert Tillsammans – en musikalisk talkshow med tillbakablickar på året som gått. Medverkar gör Monica Lindgren & Vänner. Under kvällen samlas pengar upp till förmån för POLIO PLUS. Bakom eventet står även Rotaryklubbarna i Skellefteå.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Allstar, Scandic, Grannen Pub, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 2/2

Nordanåteatern: Johan Airijoki + Mi von Ahn på Nordanåteatern. Det här kommer att värma upp februaris iskalla klimat till en kokandes kväll på Skellefteås klassiska scen. Arrangör är KF Mullberget

Hallen, Nordanå: Har du hört att Rosie har bitit i gräset? av Pygméteatern. En pjäs i femton korta betraktelser kring livet och döden.Fritt efter Pernilla Stalfelts ”Dödenboken”. För barn 4-10 år och alla andra. Start 13.00.

Campus: Jazzkafé med Peter Fjällström och kompisarna i Holmström Bergner trio.

Verandan: Nattklubb 20+ på Klubb V: After Hours. Verandan presenterar ett nytt koncept, After Hours. Med After Hours vill de ta festivalkänsla och klämma in den i ett lite mindre format. Med två DJ:s, en extra laddning  ljus, LED-vägg, kolsyra och konfetti ska de starta det nya året i god stil. Öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Allstar, Scandic, Grannen Pub, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Söndag 3/1

Stackgrönnan: I Stackgrönnan finns chans att prova vinterbad 12-15 på söndagar. För den som aldrig provat känns det säkert lite märkligt att någon frivilligt vill krypa ner i en isvak där vattentemperaturen ligger strax över 0 grader. Men har man väl kommit över rädslan och vågat testa vinterbad är det stor chans att man fortsätter med det. Den energikick som vinterbadet ger är svår att beskriva i ord liksom den medvetenhet man får om sin egen kropp och känslan av samhörighet med naturen.

Bishops Arms: Varje söndag fram till sommaren är det åter dags för pubquiz. Quizmastern, Patrik Jonsson, ställer frågorna och gästerna försöker svara rätt och vinna fina priser.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons