Annons
Trion Dj Grabb är en av bokningarna som Klubb V har gjort framöver. Foto: Pressbild

Favoriter i repris på Klubb V: ”Artister som fått dansgolvet att koka”

NÖJE Med två månader kvar till jul passar Klubb V på att släppa artister som kommer att pigga upp nattklubbsgästerna i höstmörkret.

Annons

Först ut i artistskaran är den omtyckte radioprofilen Farao Groth som gästar nattklubben redan nu på lördag, den 27/10. Därefter kommer Oliver Ingrosso, som tidigare spelat på bland annat Byske Beach Party, att besöka nattklubbens DJ-bås den 10/11.

– Vi är supertaggade på att få välkomna Oliver till Klubb V. Det senaste året har han turnerat i Norden och vi fick möjligheten att boka honom till Skellefteå. Det ska bli otroligt kul att få se pulsen i nattklubben denna kväll, säger Emma Lundmark, hotellchef på Stadshotellet.

LBSB uppträder på Klubb V den 1:a december.

Den 1 december kommer gruppen LBSB till Klubb V. De besökte Skellefteå så sent som i maj tidigare i år.

– Vi har fått enormt mycket förfrågningar om att ta hit LBSB igen. De är ett härligt och musikaliskt gäng som vi är glada att få tillbaka och vi förväntar oss samma tryck, på dansgolvet, som sist. Ett tips är att lyssna på deras nyaste låt ”Fiktiv” som iallafall jag är lite besatt av just nu, säger Emma.

Två veckor senare, den 15 december, kommer DJ Grabb.

– Det är en tjejtrion med extremt mycket energi som alltid får taket att lyfta. De levererar alltid en grym spelning med maxad energi och att se deras glädje till dans är en fröjd, säger Emma.

Planeringen för årets stora hemvändarfester, juldagen och annandagen, är också igång.

– Efter en väldigt lyckad hemvändarfest ifjol gör vi om det i år igen. Det blir dubbla dansgolv där det kommer spelas nyare musik på övervåningen och ”låtarna vi minns” på nedervåningen. Vi längtar efter att få välkomna alla hemvändare hem igen ännu en gång över jul och vi är övertygade om att det kommer bli två magiska kvällar ni sent kommer glömma. Det kan hända att det kommer en del överraskningar – så håll utkik efter updates, säger Emma.

Biljetter till hemvändarfesterna släpps onsdag 24 oktober.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons