Annons
Sponsrad artikel
Till exempel ett sådant här hus, Villa Visingsö, kan du bygga på någon av de lediga tomter som SmålandsVillan & Myresjöhus har på Morö Backe i Skellefteå.

Bygg nytt hus i Skellefteå till riktigt bra pris – lediga tomter finns på Morö Backe: “Passa på”

ANNONS Funderar du på att bygga ett nytt hus? Då bör du kolla in SmålandsVillan och Myresjöhus innan du bestämmer dig.

De senaste åren har det byggts en hel del hus i och runt Skellefteå. Många av dessa har varit levererade av SmålandsVillan och Myresjöhus som båda ingår i koncernen Obos Sverige.

– Ofta är det familjer som själva känner någon som bor i en Smålandsvilla eller Myresjöhus som fått höra hur nöjda de är, och själv blivit intresserade av att bygga något liknande, berättar Mattias Förare som är säljare åt företaget i Skellefteå.

Att bygga med just dem har flera fördelar, menar han.

– En grundläggande sak är tryggheten som det innebär att köpa sitt hus genom en stor aktör. Vi är en av dem som har mest erfarenhet i branschen och är ett stort och stabilt bolag. Om du köper ett hus av oss vet du att det inte kommer att ta stopp halvvägs, säger Mattias.

Skellefteåsäljaren Mattias Förare och modellenen Villa Kalmar.

En annan fördel är det stöd som Mattias och hans kollegor erbjuder under processen.

– Vi tycker att det är viktigt att finnas lokalt och har därför valt att ha ett kontor i Skellefteå. Vi finns med från val av hus till att plocka fram bygglovshandlingar och vara med på möten med kommunen.

Med sin långa erfarenhet är SmålandsVillan och Myresjöhus dessutom väldigt duktiga på att redan från början ge ett fast pris som sällan förändras.

– Hos oss erbjuder vi totalentreprenad vilket innebär att du köper både huset och uppförandet av oss. Du får ett pris redan på första mötet.

KOSTNADSFRITT MÖTE
Priset på en Smålandsvilla är ofta överraskande lågt – och månadskostnaden behöver inte alls bli dyrare än om du köper ett befintlig hus, oftast blir den till och med lägre.

– Energiförbrukningen kommer sannolikt att vara mycket lägre, du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren och det kommer att dröja länge innan du behöver renovera något. Vi hjälper dig gärna att göra en kalkyl så får du själv se vilken kostnad det skulle bli för dig, säger Mattias och försäkrar:

– Ett möte är alltid kostnadsfritt.

Malin och Jens Burström är två av dem som byggt hus med SmålandsVillan i Skellefteå de senaste åren: ”Våra förväntningar på både behov och pris blev uppfyllda. Vi fick det vi ville ha, och lite till, för pengarna. Vi är väldigt nöjda”, säger de.

Hur kan ni hålla så låga priser på SmålandsVillan?

– Vi har standardiserat husen för att hålla kostnaderna nere, men utan att göra avkall på kvalitén. Det är fortfarande parkettgolv i hela huset, kök och badrum från Vedum, fönster från Elitfönster, bra ytterväggar, värmepump från Nibe och så vidare.

Är det möjligt att göra förändringar i kataloghusen?

– Det finns en hel del möjligheter i både Smålandsvillan och Myresjöhus, men om du vill flytta en hel vägg så är det Myresjöhus som gäller. Där kan vi rita upp huset från grunden – utan att det för den skull ska bli onödigt dyrt, säger Mattias.

LEDIGA TOMTER
För den som vill bygga ett hus i Skellefteå finns dessutom ett bra läge att förverkliga sin dröm just nu. På populära Morö Backe har Smålandsvillan/Myresjöhus lediga tomter.

– Där kan du smidigt köpa både tomt och hus genom samma aktör, till ett förmånligt pris. Ungefär hälften av tomterna är sålda, men sju finns just nu kvar.

Se de lediga tomterna
i Skellefteå här »

Megafonen Native


 

 

Nyfiken på SmålandsVillan & Myresjöhus?

Läs mer och beställ din huskatalog på www.myresjohus.se och www.smalandsvillan.se eller boka ett kostnadsfritt möte med Skellefteåsäljaren Mattias Förare direkt:

Mattias Förare, säljare Skellefteå
Telefon: 076-131 48 34
E-post: mattias.forare@smalandsvillan.se
Hemsida: www.smalandsvillan.se/kontor/skelleftea/

 


Sponsrat inlägg: Hela denna sida är en annons från SmålandsVillan/Myresjöhus i Skellefteå.

Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på www.megafonen.nu/annons.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons