Annons
"The Songsters" är en del av de Skelleftemusiker som gör en hyllningskosert till Tom Petty på lördag. Foto: Jonas Westling

Händer i helgen 8-10/6: ”Flyguppvisning, studentfest & hyllningskonsert”

NÖJE Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

Fredag 8/6

Skellefteå city: Lokala hjältar firas i Skellefteå på fredag och lördag denna helg.”Ni som njuter, handlar och upplever vårt lokala utbud. Vi lyfter fram Skellefteås värdskap och tackar både er som handlar och njuter av vårt lokala utbud men också alla de som jobbar i våra butiker, salonger, caféer och restauranger” Program hittar du här »

Eddahallen: Titanic The Exhibition pågår på Eddahallen. Det är en fantastisk upplevelse som tar oss tillbaka 105 år i tiden. Utställningen berättar, genom en individuell audioguide, oräkneliga historier om öden och hjältedåd ombord.

Klubb V: Klubb Vibe 18+. Studentfest. Öppet till 02.00.

Brygg CC: Nattklubb 20+, öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor, Allstar, Scandic, Grannen Pub, O’Learys, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 9/6

Skellefteå Airport: Skellefteå Flygdag – en flyg- och familjedag på Skellefteå Airport med spektakulära flyguppvisning och andra roligheter. Start 11.30 på lördagen.

Folkets Hus, Skelleftehamn: Ett stort gäng Skellefteåmusiker går ihop för att göra en hyllningsspelning till Tom Petty den 9 juni på Folkets hus i Skelleftehamn. ”Learning To Fly” blir en konsert i två akter och innehåller massvis av Pettys bästa låtar.

Tällberg: Lajvföreningen SLI bjuder in till öppet hus på deras område i Tällberg, några mil utanför Skellefteå! Här ligger en medeltida by bestående av timrade hus undangömt i skogen, där det flera gånger per år arrangeras levande rollspel – så kallade lajv. Start 12.00.

Skellefteå: Hop-on hop-off! Ta med dig din familj och vänner den 9 juni för att uppleva några av Skellefteås fantastiska platser med buss. Formatet är så kallat hop-on hop-off. Hoppa på vid den hållplats som passar dig bäst. Beroende på vad du vill se och uppleva, bestämmer du själv vilka hållplatser du vill hoppa av vid. Bussturen är gratis och du behöver inte anmäla dig i förväg. Här kan du läsa mer »

Bonnstan: Torgmarknad varje lördag hela sommaren i Bonnstan, mellan kl. 11-14.

Klubb V: Nattklubb 20+, DJ Albin Myers, öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: Nattklubb 27+, öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor, Allstar, Scandic, Grannen Pub, O’Learys, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Söndag 10/6

Eddahallen: Titanic The Exhibition pågår på Eddahallen. Det är en fantastisk upplevelse som tar oss tillbaka 105 år i tiden. Utställningen berättar, genom en individuell audioguide, oräkneliga historier om öden och hjältedåd ombord.

Bishops Arms: Varje söndag fram till midsommar är det populära söndagsquizet på Bishops. Från kl. 18 drar kvällens quizmaster igång tävlingen.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons