Annons
Ian Bridges, Siv Aspbäck och Kicki Bridges ser fram emot att driva restaurangen på Campus.

De tar över restaurangen på Campus: ”Det känns fantastiskt roligt och spännande”

MAT Från och med den 1 augusti tar Kicki och Ian Bridges över restaurangen på Campus i Skellefteå.

Annons

Kicki och Ian Bridges syntes i förra numret av Megafonentidningen, men då var det deras unika inredningsstil som var i fokus. Nu står det klart att paret även kommer att ta över restaurang-verksamheten på Campus i Skellefteå den 1 augusti.

– Det är en väldigt stor satsning för oss. Det mer än fördubblar storleken av vår verksamhet. Det känns både jätteroligt, spännande och superläskigt, säger Kicki Bridges när vi träffas utanför lokalen.

Sedan tidigare driver paret Din Fest i Skelleftehamn med restaurang, pub och catering.

– Den verksamheten kommer också att finnas kvar som vanligt, försäkrar Ian Bridges.

Vad serverar ni för typ av mat?

– Husmanskost med en liten twist tror jag kan vara en bra beskrivning. De som är nyfikna är välkomna att testa.

Utsikten från restaurangen på Campus är fantastisk med älv och stad utanför fönstren.

STOR LOKAL
Restaurangen på Campus som de nu kommer att ta över rymmer uppemot 200 personer på övre plan, och lika många på bottenvåningen.

– Det är en av Skellefteås absolut bästa lokaler. Den är stor, ljus och utsikten är fantastisk, säger Kicki som förutom lunchservering och caféeverksamhet ser stor potential i att arrangera bröllop och andra fester där.

– Vi har serverat mat på massor med bröllop i alla möjliga olika lokaler, men saknat att kunna erbjuda ett eget ställe i stan. Den här lokalen är perfekt för just bröllop och fester, säger hon.

Upphandlingen av verksamheten vann de tidigare i vår.

– Det har varit snabba ryck. I början av året gick vi på ett informationsmöte, skickade in en ansökan och för några veckor sedan stod det klart att vi skulle få ta över den. Vi trodde inte att vi skulle få chansen, men nu ska vi göra något riktigt bra av det här, säger Kicki.

Med sig i den nya satsningen har de även Siv Aspbäck som driftsansvarig. Hon har tidigare jobbat på campusrestaurangen och ser fram emot att komma tillbaka.

– Dels är det en underbar miljö att jobba i och jag trivs på området. Dels klickar jag väldigt bra med Kicki och Ian. Vi har länge pratat om att vi borde göra någonting ihop, säger hon.

Läs hela artikeln i nya numret
av Megafonen (sid 31):

Klicka här för att läsa tidningen i helskärm.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons