Annons

Brolle åker på arenaturné

Annons

Brolle i showen på Göta Lejon 2017. Foto: Peter Knutson

NÖJE Nästa vinter kommer Brolle med sin show ”Elvis, Cash, The Killer & Me” till Skellefteå Kraft Arena.

Under hösten och vintern har Elvis, Cash, The Killer & Me spelats på Göta Lejon i Stockholm med goda recensioner.

– Grymt underhållande show om tre musikikoner… På ett väldigt snyggt, fiffigt och roligt sätt kopplas musiklegendernas och Brolles uppväxt ihop… Ett svängigt band med en mäktig blåssektion, skrev Jan-Olov Andersson i Aftonbladet och gav betyget 4/5.

Med en stor ensemble och band kommer publiken att bjudas på en föreställning sprängfylld av rock, pop, gospel, sång, humor och historier om de tre ikonerna Elvis, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis (aka The Killer).

Föreställningen i Skellefteå blir den 23 februari 2019 på Skellefteå Kraft Arena.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons