Annons

Aqua Spa fick utmärkelse

Annons

NÖJE På fredagskvällen uppmärksammades Aqua Spa i Skellefteå för utmärkelsen Bästa bemötandet.

Utmärkelsen Bästa bemötandet är ett samarbete mellan Visit Skellefteå, Skellefteå handel och Megafonen.

–  Vi vill lyfta den viktiga frågan om värdskap och vikten av gott bemötande. Bra service är enormt viktigt – dels för företaget men även för hela Skellefteå som stad. Att vi har ett bra värdskap är viktigt för att ge ett gott intryck, säger Jenny Hultdin-Forslund på Visit Skellefteå.

Totalt kom över 500 nomineringar in från allmänheten – fördelat på nästan 200 olika företag.

– Det är verkligen över förväntan! Så här första året så känns det kanon att så många vill lyfta fram de som har ett gott bemötande – och riktigt kul att så många aktörer blivit nominerade! Det visar hur viktigt värdskap och service är inom handeln – och att många i Skellefteå är duktiga på det, säger Jenny.

Den som fick flest nomineringar var Aqua Spa i Skellefteå. På fredagskvällen fick ägaren Helen Nordström ta emot äran, ett diplom och blommor på Handlarfesten.

– Jag är ödmjukt tacksam att våra kunder uppskattar oss på detta sätt. Vi ska fortsätta att göra vardagen lite skönare och roligare, säger hon strax efter utmärkelsen.

Det här var första året som utmärkelsen delades ut, men tanken är att utmärkelsen ska bli återkommande precis som den nya Handlarfesten som hade premiär på fredagskvällen.

– Ja, det är vår ambition. Handlarfesten är till för att skapa stolthet hos de som jobbar inom handel och är ett bra tillfälle att uppmärksamma alla som bidrar till vårt utbud. De är lokala hjältar allesamman, och ni som handlar lokalt likaså, säger Jenny.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons