Annons

Artistkontoret expanderar

Annons

Anders Thylin och Peter Wiklund.

MUSIK ”Förhoppningsvis kommer det även finnas behov av fler nyanställningar inom närmsta tiden”, säger Anders Thylin.

Skellefteåbaserade Artistkontoret expanderar i och med sitt förvärv av Nöjen I Norr AB i Umeå, med deras två anställda. Umeå blir nu Artistkontorets fjärde kontor med tidigare etablering i Skellefteå, Göteborg och Stockholm.

– Med ytterligare två anställda kommer vi kunna bibehålla en hög servicenivå och förhoppningsvis kommer det även finnas behov av fler nyanställningar inom närmsta tiden, säger Anders Thylin, en av företagets delägare i ett pressmeddelande.

Artistkontoret startades 2006 och bokar, producerar turnéer och konsertevenemang med svenska och internationella artister. Företaget har genom åren bland annat bokat John Fogerty till Piteå Havsbad, producerat krogshower och turnéer med Pistvakt & Pjäx Pistols samt producerat Brolles folkparksturné ”Rock’n Roll On Tour”.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons