Annons

Bidra till din och andras hälsa

Annons

Jeanette Carlsson, Sofia Lindblom och Lillemor Eklund. Foto: Arkivbild

HÄLSA De öppnar sin yogastudio för att dra in pengar till välgörenhet. ”Ett ledord för Yogease är Tillsammans vilket ger stöd i vår donationstanke”, säger Sofia Lindblom, en av ägarna.

I mitten av februari öppnade Jeanette Carlsson,  Sofia Lindblom och Lillemor Eklund yogastudion Yogease i Skellefteå.

– Studion har fått ett mycket bra mottagande. Många elever som vi har mött i andra sammanhang har hittat igen oss men även många som aldrig provat yoga har hittat oss, säger Sofia.

Nu på lördag har de öppet hus-event där människor får prova på yoga gratis – och ge ett frivilligt bidrag till ett välgörande ändamål istället för att betala.

– Genom att göra donationsklasser så öppnar vi upp för möjligheten att bidra till andra människor samtidigt som man själv får må bra. Ett ledord för Yogease är Tillsammans vilket ger stöd i vår donationstanke.

Donationerna kommer att gå till organisationen We Effect som jobbar med Hjälp till självhjälp – att hitta verktygen till sin egen kraft.

– De jobbar med jämställt bistånd och ett hållbart företagande på sikt. Ett sätt för människor att finna sin egen kraft och att använda även jordens resurser på ett effektivare sätt, säger Sofia.

I höst har de även breddat utbudet och totalt är de nu fem personer som håller i olika pass.

– Studion utvecklas och växer och nu ser vi fram emot en härlig hösttermin tillsammans med våra elever, säger Sofia.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons