Annons

Fin utmärkelse till Soo Shim

Annons

Per-Erik Hedlund och Niklas Andersson tog emot priset i Lycksele. 

HÄLSA Soo Shim Taekwondo- & Hapkidoklubb blev ikväll utsedd till Årets idrottsförening i Västerbotten.

Verksamhetsansvarig Niklas Andersson är självklart glad.

I över 20 år har föreningen kämpat för att bygga varumärke, bredd och elit. Vi har kämpat mot klassiska svenska idrotter och detta är en enorm bekräftelse på extremt många års hårt arbete, säger han kort efter att de fått utmärkelsen och fortsätter:

– Det är en bekräftelse på hur otroligt bra vi lyckats. Vi har blivit stora och framgångsrika, vi har gjort oss ett namn och vi har gett Skellefteå en status som en riktig taekwondo-metropol.

Motiveringen till utmärkelsen lyder: Soo Shim Taekwondo- och Hapkidoklubb erbjuder träning för barn, ungdomar, vuxna, personer med funktionsnedsättning och för seniorer. Soo Shim har både bredd och stark elitverksamhet som konkurrerar på allra högsta internationella nivå. Föreningen sätter ledarutbildningen i fokus, jobbar aktivt med jämställdhet och är ett föredöme när det gäller att möjliggöra idrott hela livet. Soo Shim har satt både Skellefteå och Sverige på kartan när det gäller taekwondo och bidragit starkt till att öka intresset för sporten.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons