Annons

Fler resor till alperna 2018

Annons

Foto: Arkivbild

RESA Succén med resor till alperna från Skellefteå Airport får en fortsättning.

Det är nu klart att Nortlander Ski Tours kommer att erbjuda skidsugna norrlänningar tre avgångar med direktcharter till skidmetropolen Innsbruck under 2018. Det skriver Skellefteå Airport i ett pressmeddelande.

Nortlander Ski Tours är en charteroperatör som är specialiserade på skid och alpresor till Frankrike, Österrike och Italien. I början av 2017 genomfördes två flygningarna från Skellefteå Airport och nu har Nortlander Ski Tours beslutat att fortsätta med och även utöka alpresor från Skellefteå Airport. Det rör sig om en avgång i veckan under vecka 2, 3 och 4 under 2018.

– Vi genomförde två flygningar från Skellefteå Airport i början av 2017 som snabbt blev fullbokade och vi fick förfrågningar om att sätta in fler avgångar. Vi har därför nu beslutat att utöka flygningarna från två till tre under kommande säsong. Det finns en stor efterfrågan på skidresor i Norrland och Skellefteå Airport är optimalt placerad i regionen för att vara attraktivt för resande från Umeå, Luleå och Piteå, säger Toke Hyldgaard, vd på Nortlander Ski Tours, i pressmeddelandet

– Det är fantastiskt roligt att det blir nya avgångar från Skellefteå. Jag tror att många av oss som reste första gången har fått blodad tand och att det nu även erbjuds gratis parkering på flygplatsen är ju ännu ett plus i kanten, säger Skellefteåbon Janne Larsson, som reste med Nortlander Ski Tours första avgång till alperna.

Även Skellefteå Airports VD Robert Lindberg är självklart nöjd.

– Vi är jätteglada över utökningen av resor till Alperna. Utbudet av charterresor från Skellefteå Airport ökar ständigt och att som enda flygplats i Norrland fortsättningsvis kunna erbjuda charterresor till Alperna är fantastiskt roligt, säger han.

Resorna från Skellefteå Airport kommer att anlända till Innsbruck. Därifrån kan man enkelt nå skidorterna St. Anton, Ischgl, Canazei och Sölden.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons