Annons

Stiftelsen till Stadsfesten

Annons

Stiftelsen. Foto: Pressbild.

NÖJE Stadsfesten presenterar nu sin sista stora artist till sommarens festival.

Sedan tidigare har Stadsfesten presenterat Peg Parnevik, Julie Bergan, E-type, Magnus Uggla, Samir & Viktor, Airbourne och Sebastian Ingrosso till sommarens festival som arrangeras den 28 juni till 2 juli.

Nu är även Stiftelsen bokade.

– Nu hälsar vi Stiftelsen välkomna till Skellefteå för första gången, skriver Gunnar Karlsson i ett pressutskick.

Stiftelsen slog igenom med ”Vart jag än går” som sålt hela sju gånger platina och var en av 2012 års mest spelade låtar. När debutalbumet ”Ljungaverk” släpptes gick det rakt in på Sverigetopplistans andraplats och sålde snabbt Platina. I januari 2017 släppte bandet sitt fjärde och senaste album ”Allting låter som
Slipknot”.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons