Annons

Händer i helgen 11-13/11

Annons

dansPå söndagen visas dansföreställningen Trans(e)ición på Nordanåteatern. Foto: Stig-Magnus Thorsén

NÖJE Dans, nattklubbar och konserter. Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Fredag 11/11

Brygg CC: Nattklubb för de över 18 år, #Fredagsbrygg 18+. Öppet 22.00-02.00.

Västerbottensteatern: ”Friday I´m in Love – Led Zep och Lucifers Vänner” av och med Peter Bryngelsson. Föreställningen utgår från den amerikanska kristna högerns påstående att Satan övertalade engelska drottningen och MI6 att få the Beatles att förföra amerikansk ungdom med djävulens musik och på det sättet vända dem från Gud. Kvällens värd: Per Strömbro

Allstar: Ingen nattklubb på Allstar i helgen. Istället är det hockeypub som gäller med Skellefteå AIK:s matcher som höjdpunkt.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

 

Lördag 12/11

Verandan: Nattklubb 20+. Öppet 22.00-02.00

Brygg CC: Nattklubb på Brygg med #lördagsbrygg 20+, 22.00-02.00.

Allstar: Ingen nattklubb på Allstar i helgen. Istället är det hockeypub som gäller med Skellefteå AIK:s matcher som höjdpunkt.

Carl-Viktor: Kvällens trubadur underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

 

Söndag 13/11

Nordanåteatern: Trans(e)ición – SOMOS Dance Company på Nordanåteatern 19.00. Fyra briljanta kubanska och svenska dansare möts i en unik föreställning som mixar traditionell afrokubansk dans med hip hop, popping och house. Mer info: http://skelleftea.riksteatern.se/repertoar/74302

Anderstorpssalen: Skellefteå Musikkår med barn från Skellefteå tillsammans med Orkesterpop som består av artistparet Mija Folkesson och David Shutrick, kända från bland annat Bolibompa. 16.00 i Anderstorpssalen.

Landskyrkan Skellefteå: Kent Lundberg & Lasse Magnell har över 15 år fyllt kyrkor och konsertlokaler runt om i landet med sina tolkningar av Elvis gospels, ballader och lovesongs. Under denna helg medverkar också en stor kör: Vox Nova från Skellefteå, Support Choir och en projektkör från Piteå. 18.00 på Landskyrkan.

 

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons