Annons

Händer i helgen 23-25/9

Annons

Foto: Patrick Degerman Bildmakarna, VästerbottensteaternBildmakarna har premiär på Västerbottensteatern. Foto: Patrick Degerman

NÖJE Teaterpremiär, hockeypremiär och andra trevligheter. Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Fredag 23/9

Ishockey: Nu drar SHL igång för Skellefteå och de rivstartar direkt med derby borta mot Luleå. Se matchen på någon av stadens sportbarer och upplev stämningen med likasinnade. Matchstart 19.00.

Brygg CC: Den här kvällen välkomnar Brygg alla över 30 år till sin nattklubb. #fredagsbrygg 30+ Öppet 22.00-02.00.

Allstar: Nattklubb för alla över 18 år. Öppet 22.00-02.00.

O’Learys: Kvällens DJ spelar hits från kl. 22.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 24/9

Brygg CC: Nattklubb, #lördagsbrygg 20+, 22.00-02.00.

Allstar: Ikväll är det premiär för Club 40+ på nattklubben. Bakom skivspelarna hittar vi den rutinerade DJ:n Fredrik Stenlund.

Västerbottensteatern: Premiär för Västerbottensteaterns stora höstsatsning Bildmakarna 15.00. Bildmakarna är skriven av en av Sveriges största författare, länets egen Per Olov Enquist. Det är en av den svenska dramatikens samtidsklassiker, ett psykologiskt drama som tar sin utgångspunkt i verkliga personer och händelser.

Verandan: Uffe Nilsson och Linda Varg bjuder på akustisk konsert under middagen på Verandan. 22.00 öppnar nattklubben för de över 20 år som håller öppet till 02.00. Insläpp till middagsshowen är 18.00.

Nordanåteatern: Showen Var blev ni av? börjar 14.00 på Nordanåteatern. ”En musikföreställning med revykänsla, med nyskrivna arrangemang för sångrupp, och med nyskriven text, som ger ny kontext åt originaltexten! Det blir lite mer än en konsert. Det blir lite show av det hela! Och som en röd tråd löper genom föreställningen en stillsam reflektion – en naturlig följd av mötet mellan HasseåTage, och samtiden.”

Nordanå: De två koreograferna och dansarna Helena Franzén och Ori Flomin har skapat en duett som de också framför tillsammans. Med ett abstrakt och ett knivstarkt rörelsespråk lyfter och stöttar de varandra, balanserar och skiftar tyngdpunkt. De bjuder på en personlig föreställning med värme och motstånd, vilken reflekterar deras långa vänskapsrelation. 18.00 på Nordanå.

Ishockey: Hemmapremiär för Skellefteå AIK med returmatch mot Luleå. Se matchen på arenan eller någon sportbar. Matchstart 18.30.

Carl-Viktor: Kvällens trubadur underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys: Kvällens DJ spelar sköna låtar efter kl. 22.00.

Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

 

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons