Annons

”Lyftet” – med Moa Hedström

Annons

Lyftet Emil Stighäll Robin Sundberg Moa HedströmEmil Stighäll, Moa Hedström och Robin Sundberg.

NÖJE I det andra avsnittet av podcasten Lyftet får vi träffa Moa Hedström som bland annat pratar om självkänsla, framgångar, sexuella trakasserier, hur man får instagram-följare och det sensationella Pokemon Go-spelet.

”Lyftet” är en ny podcast signerad Skellefteåborna Emil Stighäll och Robin Sundberg. I den intervjuar och lyfter de fram drivna och intressanta personer med anknytning till Skellefteå.

– Syftet är att framhäva drivna personer och få andra i Skellefteå att bli inspirerade av dem och följa deras fotspår. Våga ta steget och utveckla Skellefteå, säger Emil Stighäll som är den som tog initiativet till podden tidigare i år.

I poddens andra avsnitt möter duon Moa Hedström som under sina drygt 25 år hunnit med otroligt mycket.

–  Vi får följa med på den otroliga resan från hobbysminkare till en av Sveriges bästa make up-artister. Du kommer bli inspirerad och få insikt i att allt är möjligt så länge du brinner för det och väljer att jobba hårt, säger Emil.

Lyssna här:

Lyftet, avsnitt 2 – Moa Hedström

Tidigare avsnitt:

Lyftet, avsnitt 1 – Johan Alm

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons