Annons

Magnus Betnér i Skellefteå

Annons

Magnus Betnér. Foto: Jesper HedlundMagnus Betnér. Foto: Jesper Hedlund

NÖJE Komikern Magnus Betnér kommer till Skellefteå för att prova material inför sin nästa stora arena-turné.

Magnus Betnér ger sig ut på en Work in Progress-turné som enligt hans hemsida är en känd företeelse i England som innebär att komikern jobbar fram nästa stora arena-turné via mindre teatrar.

– Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för standups utveckling än Magnus Betnér. Ingen svensk komiker har heller jobbat mer på en främst brittisk men även en internationell arena. Därmed är det en rimlig förlängning att han blir först att ge sig ut på med en Work in Progress-turné, skriver de på hemsidan.

På work in progress-föreställningen kommer även komikern Dominik Henzel att vara med. Till Skellefteå och Nordanåteatern kommer Betnér och Henzel den 27 november och biljetter går att köpa via Ticnet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons