Annons

De flyttar ut till Boviken

Annons

Gatusmak Marcus Karlsson och Pål BäckmanMarcus Karlsson och Pål Bäckman.

MAT Gatusmak flyttar ut sin food truck till Bovikens havsbad och sätter upp en så kallad beer garden tillsammans med det lokala bryggeriet South Side Brewery Company.

Till vardags hittar du snabbmatsvagnen Gatusmak på torget i Skellefteå – men lagom till Nordic Light Beachsoccer som arrangeras i Bovikens havsbad  i helgen flyttar de ut till havet.

– Vi börjar med denna helg och senare i sommar kommer vi att stå vid havsbadet i Boviken någon dag per vecka. Vilka dagar det blir beror på vädret. Vi kommer att uppdatera på Instagram och Facebook för aktuella tider, säger Pål Bäckman som driver Gatusmak med Marcus Karlsson.

I anslutning till Gatusmak kommer en uteservering att byggas upp i samarbete med det lokala bryggeriet South Side Brewery Company.

–  En beer garden som det kallas i USA. South side erbjuder nybryggt öl direkt från bryggeriet och vi erbjuder vällagad street food, säger Pål och fortsätter:
– Samarbetet innebär att vi kan båda erbjuda någon den andra saknar. Vi kompletterar varandra väl. Vi hoppas kunna göra fler event och andra tillställningar senare i höst. Vi ser det som ett långsiktigt samarbete.

Under premiärhelgen vid Bovikens Havsbad kommer de finnas på plats fredag 3/7 (eftermiddag), lördag 4/7 (dagtid och kväll) och söndag 5/7 (dagtid).

– Sen blir det som sagt vissa dagar i sommar beroende på vädret.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons