Annons

Verandan satsar vidare

Annons

1400632_616637745112903_159900572609722596_oPartybandet Hat Over Hills spelar på onsdagar i sommar.

NÖJE Köket flyttar ut och det bjuds på nöjen flera dagar i veckan under sommaren – med bland annat Alex Wikner som gjort succé på Spotify.

På Verandan längtar man till midsommarveckan. Då kommer man nämligen att ha premiär för den nya uteserveringen och deras sommarprogram på nöjen tar fart.

– Nu håller vi på att ordna med tak på vår fina uteservering, meddelar Kristoffer som är ägare på Verandan och fortsätter:

– Samtidigt ska vi flytta ut köket och erbjuda grillat på menyn hela sommaren med bland annat grillbuffé en gång i veckan.

På nöjesfronten håller de inte heller igen. Det kommer att erbjudas musikunderhållning varje onsdag från midsommarveckan och sju veckor framåt. Det är Skellefteå/Byskegrabbarna i bandet Hat Over Hills, som kommer att bjuda på svängiga låtar hela sommaren. Åldern för onsdagar kommer vara 18+.

– Och på fredagar i sommar kommer det att bjudas på lite blandad underhållning. Vi kommer att alternera mellan lounge-dj:s och trubadurer, som ska se till att kvällarna får en skön stämning, säger Kristoffer.

De traditionella nattklubbs-lördagarna kommer att köra på som vanligt, med 20-årsåldersgräns, och kryddas lite extra den 4:e juli.

– Då kommer Alex Wikner och gästar. Han som gjort succé med låten ”Det draar” på Spotify, berättar Kristoffer.

Förutom allt detta, så kommer restaurangen och uteserveringen var öppen flera dagar i veckan, samt att det under Stadsfesten kommer att bjudas på massor med party, då coverbandet Krutov gör comeback på stadsfestens område efter fem år.

Lyssna på Alex Wikners låt ”Det draar” här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons