Annons

Händer onsdagkväll 24/6

Annons

Stadsfesten-1

NÖJE Idag börjar sommarens största folkfest i centrala Skellefteå.

Redan klockan 11.00 drar man igång alla matserveringar inne på stadsfestens område. Senare under kvällen är det hålligång i öltälten. Ikväll är det inga artister på stora scenen och det är gratis entré på festivalområdet.

Den årliga Drakbåtsrodden drar igång klockan 18.00 och ska kora glada vinnare, så se till att ta plats vid älvskanten och heja fram era favoriter.

Verandans tält är fullbokat och abonnerat fram till klockan 22.00 ikväll. Därefter öppnar tältet upp för allmänheten och Skellefteåbandet Krutov intar scenen fram till klockan 01.00. Däremot har man öppet inomhus, från klockan 17.00, hela kvällen med middagsservering och nattklubb fram till 02.00. Ålder för att komma in är 18+.

Kitteltältet drar igång med både middagsservering och coverbandet  Hat Over Hills under kvällen. Nere vid älven är det dansgolv deluxe med midnattsljuset som närmsta granne. Tältområdet är öppet till 01.00.

Allstars öltält är öppet för matservering och trevligt barhäng hela kvällen.

Brygg Club & Café håller ikväll öppet med både afterwork och nattklubb. Nattklubben bjuder på fri entré och bröderna Norrfors håller igång dansgolvet till 02.00. Ålder för nattklubben är 23+.

O´learys kör skönt loungehäng med kvällens DJ. Om vädret tillåter, så kommer även taket att vara öppet.

Old Williams, Bishops arms, Carl-Viktor, Tacobar och Coasters håller öppet.

 

Vi ses i vimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons