Annons

Händer i helgen 24-25/4

Annons

Medina pressbildMedina. Foto: Pressbild

NÖJE Fullsmockad nöjeshelg har vi att se framemot med bland annat gruppen Medina på Verandan.

Fredag 24/4

Vi föreslår att ni tar er ut på någon av de barer och restauranger som serverar en trevlig after-work. Vill du skratta lite extra ikväll så tar du dig till Verandan där det bjuds på ”Funny Friday” med komikern Jakob Öqvist med vänner. Kl. 20.00 drar showen igång.

Mollys bjuder några av Skellefteås butiker på det senaste modet för killar plus att att det bjuds på en hel del överraskningar. Efter modeshowen fortsätter kvällen uppe på Allstar med fri entré för dem som varit på modevisningen. Åldern för kvällen är 18+.

Feministfestivalen arrangeras 24-26 april på RIVHUSET vid busstorget. Programmet är fullmatat och innehåller bland annat spelningar, föreläsningar och workshops. Hela programmet går att läsa i sin helhet HÄR.

Barerna O’Learys, Coasters, Old Williams, Carl-Viktor, Bishops Arms och Bryggargatans Bar håller öppet som de brukar.

Lördag 25/4

På båten M/S Stormvind kan du ikväll avnjuta god mat och tolkningar av Cornelis Vreeswijk låtskatt. Från klockan 18.00 startar kalaset.

Det lokala coverbandet Hat Over Hills har kommit hem från den långa vinterperioden ute på landets olika fjällanläggningarna. Nu har det äntligen blivit dags för dessa byskegrabbar att spela på hemmaplan och inta Mollys scen, då det har blivit dags för konceptet Club 40. Åldern för kvällen är 30+ och dörrarna öppnas redan 22.00.

Hip hop-duon Medina som bland annat är kända för låtarna ”Där palmerna bor” och ”Miss Decibel” gästar ikväll Verandans nattklubb. Ikväll vill man även fira Skellefteå AIK:s silver genom att öppna upp båda våningarna med dubbla DJ:s. Nattklubben öppnar kl. 22.00 och entrén är 150:-.

Bröderna Norrfors gästar Bryggargatans Bar med skön loungemusik från kl. 22.00. I övrigt så finns det möjlighet att besöka Coasters, Bishops arms, Carl-Viktor, O´learys och Old Williams.

Vi ses i vimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons